Catering & Lunchrestaurang i Nynäshamn

Familjen som jobbar här är /13412864_1740996556141441_5519421570916309899_n.jpg

 

Anna Reimeringer

++25 år gammal såklart…. Stresstålig trebarnsmor från förorten till Nynäs; Haninge eller är det tvärt om? Har vigt sitt liv åt att lära sig kallskänkens hemligheter, tårtornas mysterier och bakverk.

Drottningen av kalla såser och svensk traditionel husmanskost.

Är även en av dem bästa när det kommer till dekoration, smak och form.

 

Carl (af) Stiwenius

Också +++25 år gammal… Lugn, lång, stabil och kanske adlig med ögon i nacken. Uppväxt nära betongen i de södra delarna av Stockholm. Han är en mästare på logistik och smak med stora kunskaper om proteiner, chili och grönsaker i alla former.

Självlärd kock med spetskompetens och en av de bästa i Norden på att göra ingenting när han är ledig. Kan också titulera sig som ”Den man testar all stark chili och mat på” 

 

Wolfgang Reimeringer

Gammal är äldst men han är också trebarnsfar, morfar, farfar, ölbryggare och svärfar.

Kökets trädgårdsodlare, då det mesta av chilin och örterna vi använder kommer från hans växthus.

Fullblodstysk med enorma kunskaper i det svenska köket och europeiska köket. Det finns inget han inte kan fixa. Kökets egen MacGyver med lång erfarenhet från klassiska svenska gourmethus.

 

Christian Reimeringer

Hyperaktiv trebarnsfar, son till Wolfgang, gift med Anna (personalchefen). Med förflutet på krogar som Fredsgatan12, Gyldene Freden, Hasselbacken. Har också jobbat på stjärnkrogar i Norge och Island.

En mästare på att hitta nya smaker och använda det som växer i vår närhet.

Halvblodstysk messerschmitt med stora kunskaper inom catering, det nya svenska köket och internationell mat.

 

- Att laga mat med omsorg och kärlek med förstklassiga råvaror och bra service är en filosofi vi alla jobbar efter. Självklart alltid med glimten i ögat ;)