Familjen som jobbar här är /13412864_1740996556141441_5519421570916309899_n.jpg

 

Anna Reimeringer

++25 år gammal såklart…. Stresstålig trebarnsmor från förorten till Nynäs; Haninge eller är det tvärt om? Har vigt sitt liv åt att lära sig kallskänkens hemligheter, tårtornas mysterier och bakverk.

Drottningen av kalla såser

Är även en av dem bästa när det kommer till dekoration, smak och form.

 

Carl (af) Stiwenius

Också +++25 år gammal såklart….. Lugn, lång, stabil och kanske adlig med ögon i nacken. Uppväxt nära betongen i dem södra delarna av Stockholm. Han är en mästare på logistik och smak med stora kunskaper om proteiner i alla former.

Självlärd kock med spetskompetens och en av de bästa i Norden att göra ingenting när han är ledig 

 

Wolfgang Reimeringer

Gammal är äldst men han är också trebarnsfar, morfar, farfar, ölbryggare och svärfar.

Fullblodstysk med enorma kunskaper i det svenska köket, europeiska köket.
Det finns inget han inte kan fixa. 
Kökets egen MacGyver med lång erfarenhet från klassiska svenska gourmethus

 

Christian Reimeringer

+30 år ung…. Hyperaktiv trebarnsfar, son till Wolfgang, gift med Anna (personalchefen). Med förflutet på krogar som Fredsgatan12, Gyldene Freden, Hasselbacken. Har också jobbat på stjärnkrogar i Norge och Island.

Halvblodstysk messerschmitt med stora kunskaper inom catering, det nya svenska köket och internationell mat.

 

- Att laga mat med omsorg och kärlek med förstklassiga råvaror och bra service är en filosofi vi alla jobbar efter.
Självklart alltid med glimten i ögat;)